Om meg

Det er alltid kleint å skrive om seg selv, men etter å ha levd og åndet for sosiale medier i en mannsalder (men jeg er ikke gammel, altså), så vet jeg at det er viktig å by på seg selv i denne bransjen. Derfor prøver jeg å bidra med det jeg kan om sosiale medier gjennom foredrag, artikler, websider, bøker (to stykker, nesten på egen hånd), videoer – egentlig alt som kan relateres til denne fantastiske sfæren.

Sosiale medier kan brukes til så mangt – skape relasjoner, underholdning, markedsføre bedriften og fordypning. Det kan være overveldende også, derfor er jeg veldig opptatt av at du må følge dine egne interesser og ikke bli slukt opp av monsterbølgen av informasjon i den online verdenen. Bruk det du leser fornuftig, og ikke nøl med å logge av hvis du vil. Du trenger ikke være tilgjengelig døgnet rundt, selv om du tror det. Prøv å logg av, og kjenn på følelsen. Det kan hende det dukker opp noen abstinenser i begynnelsen, som i så tilfelle bare er en solid tilbakemelding på at det faktisk er på tide å koble ut pluggen innimellom.

Akkurat nå er jeg mest opptatt av bloggverdenen, som egentlig har vært mitt lille hjertebarn siden jeg startet opp i denne bransjen for snart 20 år siden. Mitt store mål nå er å hjelpe unge, fremadstormende og utrolig talentfulle bloggere å nå ut med sitt budskap. Denne gangen setter vi mål om å nå ut i hele Europa, og ikke bare her i Norge. Utrolig spennende!

Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på. Jeg har lang erfaring med digital markedsføring og har hjulpet både små og store bedrifter med deres tilstedeværelse og balanse i den digitale verdenen. Jeg holder kurs og foredrag hvor som helst og når som helst, og gir alltid av meg selv, på godt og vondt.

Jeg håper websiden kan hjelpe deg eller din bedrift til å lære mer om sosiale medier, slik at du og dere kan lykkes med å skape verdier gjennom en digital tilstedeværelse. Alt kan læres, og jeg har prøvd å skrive lettleste artikler som kan leses uavhengig av nivå på leseren. Det er aldri for sent å starte opp på sosiale medier, selv om det kan virke tungt i begynnelsen.

Internettet er enormt, men med det ligger det også et like stort potensiale og ansvar for å markedsføre seg selv. Alle bruker sosiale medier, ung som gammel, og det er viktig å være der kunden er. Tilstedeværelse er alfa omega, og om du og bedriften din samtidig klarer å være unik og SER kunden deres, til tross for at det skjer i en digital verden, så har dere det rette fundament for å lykkes.

Følg gjerne med her eller på mine andre kanaler på nettet. Du finner meg (selvfølgelig) både på Facebook, Twitter, Snapchat og Instagram! Eller på en stor scene, jeg elsker å bidra, hvor ikke komme på neste foredrag med meg?!

Lykke til og håper vi høres eller sees!

Privacy Policy